Heerlijk Buiten

foto

Nieuw botenverhuurbedrijf in de Bernisse

​In recreatiegebied Bernisse is er een nieuwe attractie bij. De eigenaren van ‘de Pannenkoekenbakker’ in de Bernisse konden geen beter weer treffen voor de opening van hun nieuwe botenverhuurbedrijf op de landtong bij Zuidland afgelopen maandag 22 mei. Het botenverhuurbedrijf is een samenwerkingsverband met bungalowpark Zuytland Buiten.

Bootje huren?
Een bootje, kajak of waterfiets kun je huren bij Casper Kleijwegt en Linda Kleijwegt – van der Avoird www.bootverhuurbernisse.nl of mail ze voor meer informatie info@bootverhuurbernisse.nl

Wethouder Martijn Hamerslag van de gemeente Nissewaard verrichtte de opening: ‘Ik ben zeer content met deze nieuwe recreatieve faciliteit in de Bernisse. Mijn complimenten voor de ondernemers en aan het recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg en Staatsbosbeheer bij het tot stand komen van dit leuke initiatief. Door bedrijven te laten samenwerken wordt er weer een positieve impuls gegeven aan het hele gebied.’
 
Race
De wethouder gaf het startsein aan een klas van basisschool de Vlasbloem uit Zuidland. Zij hielden, aangemoedigd door de genodigden, een race met waterfietsen op de Bernisse.
De winnaars kregen uit handen van de wethouder als prijs een uur gratis gebruik van één van de watersportmogelijkheden cadeau.  Daarna mochten zij al het nieuwe materiaal (kayaks, waterfietsen, roeibootjes en supboards) uitproberen. Gezien het mooie weer werd daar druk gebruik van gemaakt.
 
Sinds 1 januari beheert Staatsbosbeheer de recreatiegebieden Brielse meer, Landtong Rozenburg, Oostvoornse Meer en Bernisse op Voorne Putten Rozenburg in Zuid-Holland.

VPR Bernisse opening botenverhuurbedrijf 22052017

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 24 mei 2017