Heerlijk Buiten

foto

Informatiebijeenkomsten Lage Bergse Bos

Wilt u meer weten over de veranderingen in het Lage Bergse Bos? Kom dan op zaterdag 19 of zondag 27 januari 2019 langs in de informatiestand tegenover Familierestaurant Bergsche Plas, Rottebandreef 50 in Bergschenhoek. Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom en staan koffie, thee en warme chocomel voor u klaar.  

In de komende jaren verandert het Lage Bergse Bos ingrijpend. Er wordt gebouwd en grote delen worden opnieuw ingericht met groen, water en nieuwe voorzieningen. Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, het Recreatieschap Rottemeren en aannemerscombinatie De Groene Boog praten u tijdens twee bijeenkomsten graag bij over alle ontwikkelingen die op stapel staan.  

Wandel mee!
Op 19 en 27 januari kunt u ook deelnemen aan een wandeling door het Lage Bergse Bos. Tijdens het wandelen wordt door deskundigen verteld waar wat precies gaat gebeuren. Lijkt het u interessant en leuk om mee te lopen met een van de wandelingen? Meld u dan aan. Doe dat zo snel mogelijk, want vol = vol. 

Meer informatie
Er is een heleboel te vertellen over de ontwikkelingen in het Lage Bergse Bos in de komende weken, maanden en jaren. Daarom hopen wij van harte u te ontmoeten op 19 of 27 januari. Bent u verhinderd, maar wel geïnteresseerd? Kijkt u dan op de projectpagina Kwaliteitsimpuls Lage Bergse Bos of op de projectpagina van Rijkswaterstaat.

Meer weten?

Recreatieschap Rottemeren
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 12 januari 2019