Heerlijk Buiten

foto

Fotowedstrijd Rotte Plezierrivier

De fotowedstrijd Rotte Plezierrivier is van start gegaan! Wat voor plezier biedt de Rotte jou? Stuur je mooiste foto’s in en maak kans op je eigen foto op canvas. Foto’s kun je sturen naar waterfestivalaanderotte@gmail.com. Hier vind je de spelregels. Je kunt jouw foto tot en met 5 juli 2017 inzenden.

Waarom een fotowedstrijd?
De fotowedstrijd is een initiatief van Stichting Plezierrivier de Rotte en het Recreatieschap Rottemeren en is bedoeld om iedereen te laten zien dat de Rotte niet alleen de naamgever is van de stad Rotterdam, maar ook een echte plezierrivier.

Rotterdam Water Weekend 30 juni t/m 2 juli
De fotowedstrijd is georganiseerd ter gelegenheid van het Waterfestival aan de Rotte dat 1 juli plaatsvindt bij de Crooswijkse Bocht. Waterliefhebbers kunnen er hun hart kunnen ophalen met gratis kanovaren, clinics suppen en sloeproeien, een drakenbootrace, een strand en de lancering van Vaarnetwerk de Rotte. Kennismaken met de boswachter, imker en ondernemers uit het recreatiegebied Rottemeren kan ook. Het Waterfestival is een van de evenementen van Rotterdam Water Weekend, een gloednieuw festival vol waterpret, dat tussen 30 juni en 2 juli de Rotterdamse binnenwateren op de kaart zet. Stap op een Picnic Island, moedig de zwemmers van 010 City Swim aan en bezoek zondag het Rotterdam Water Weekend in de Wijn- en Leuvehaven in het Maritiem District en als slotstuk het Sinfonia Maritiem Concert.

Meer informatie over het festival?
Kijk op www.rotterdamwaterweekend.nl voor nog meer leuke activiteiten! 

RM fotowedstrijd Rotte Plezierrivier 2017 Waterweekendfestival

Meer weten?

Recreatieschap Rottemeren
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 24 mei 2017