Heerlijk Buiten

foto

Fiets- en voetveer Brielle weer in de vaart

Fietsers en wandelaars bij het Brielse Meer kunnen weer een mooie oversteek maken op de opgeknapte veerpont tussen de Noordoever en het stadscentrum van Brielle. Met een symbolische overtocht vierden de burgemeester van Brielle G. Rensen, het Recreatieschap Voorne Putten en Staatsbosbeheer op 19 april de start van het nieuwe vaarseizoen en ook de opknapbeurt die de veerverbinding de afgelopen maanden heeft gekregen. Dit gebeurde vanaf de veerstoep aan de Noordoever, Brielse Veerweg 3, Brielle.

Voortvarende start met nieuwe voorzieningen
Hans Slagter en Ingrid van Willigen, de nieuwe exploitanten van de veerpont over het Brielse Meer hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om het pontje gereed te maken voor het nieuwe recreatieseizoen. Niet alleen de pont, maar ook de faciliteiten daaromheen hebben een nieuwe impuls gekregen. Door duidelijkere bewegwijzering, een toiletvoorziening, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een overzichtelijke dienstregeling biedt de veerverbinding aan fietsers en wandelaars weer de mogelijkheid om in halverwege het Brielse Meer over te steken.

Vaartijden
In april en september vaart het veer in het weekend en op feestdagen van 09:30 tot 18:00 uur. Van mei tot en met augustus vaart de pont dagelijks van 09:30 tot 18:00 uur. Kijk voor prijzen, een kaartje van de locatie en nieuws over de pont op geuzenveer.nl.

VP veerpont Brielse Meer Geuzenveer 2018

Meer weten?

Recreatieschap Voorne-Putten
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 24 april 2018