Heerlijk Buiten

foto

2 februari aan de slag in het Waalbos

Op zaterdag 2 februari 2019 gaat Stichting Natuurbeheer Waalbos weer aan de slag in het Waalbos. Dit keer gaan we aan de slag in het Waalbos aan de zijde van de Langeweg met snoeien van de fruitbomen, opkronen van populieren, verwijderen opschot bij parkeerterrein en het opruimen van zwerfvuil.

Voldoende werk dus. We kunnen dus alle handen gebruiken. Wilt u ook eens een keertje helpen, dan kunt u zich aanmelden via info@onswaalbos.nl of stuur een mail als je meer informatie wilt.

Stichting Natuurbeheer Waalbos (SNW) is opgericht in januari 2015 en heeft als doel middels beheer, recreatie en educatie het Waalbos tot een interessant natuurgebied te maken waar iedereen van jong tot oud in de toekomst graag naar toe zal gaan. De Stichting richt zich met name op specifiek beheer om het gebied aantrekkelijker te maken. Zo gaat de Stichting in maart 2019 ook aan de slag met bloemrijkere graslanden voor bijen en vlinders.

We starten om 9:00 uur op het parkeerterrein aan de Langeweg en werken tot ca 13:00 uur met tussendoor een pauze voor koffie, thee en limonade. We eindigen met een broodje en soep. Wel graag even aanmelden in verband met aantal broodjes.

IJM Waalbos natuurwerkdag St Natuurbeheer Waalbos

Meer weten?

Natuur- en recreatieschap IJsselmonde
Schiedam
T. (010) 298 1010
E.

Toelichting

bericht geplaatst 29 januari 2019