Heerlijk Buiten

Wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg

Wandelen op Voorne-Putten-Rozenburg was nog nooit aantrekkelijker en makkelijker, want met het nieuwe wandelroutenetwerk wandel je eenvoudig van knooppunt naar knooppunt. Het wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg omvat circa 375 kilometer aan wandelwegen.
Kaart van het wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg

Themaroutes
Er zijn 10 nieuwe themaroutes ontwikkeld met knooppunten, die deels gebruikmaken van de voormalige routes: Voornepad, Puttenpad, Landgoederenpad, Bernissepad, Biertpad, Strypepad, Rozenburgpad en Heenvlietpad. Je kunt hieronder een leuke route uitkiezen.

Overzichtskaart met knooppunten
De wandelkaart (pocketformaat) is voor € 5 te koop bij VVV Rockanje en diverse boekhandels op Voorne-Putten. U kunt de kaart ook online bestellen via Buijten. Het wandelroutenetwerk Voorne-Putten-Rozenburg sluit aan op de wandelroutenetwerken Hof van Delfland en Goeree-Overflakkee.

Toekomstige routes
We willen het wandelroutenetwerk graag uitbreiden met enkele aantrekkelijke verbindingen. Op onderstaand kaartje is met groene stift aangegeven welke verbindingen we in de toekomst mogelijk kunnen realiseren. De routes zijn per abuis al op de kaartjes van bovenstaande wandelroutes en op de informatiepanelen terechtgekomen. Houd je er rekening mee dat je er nu nog niet kunt wandelen?
Het betreft de verbindingen tussen de volgende knooppunten:

  • 84-85, ten noordwesten van Brielle
  • 52-51, ten oosten van Brielle
  • 98–77-48, ten oosten van Oudenhoorn
  • 49-48-47-69, tussen Oudenhoorn en Zuidland
  • 52-33-32 tussen Simonshaven en Spijkenisse
  • 95-96, oost-Spijkenisse

Toekomstige routes WKP VPR